Ιστορία

  • Το 1986, ο Παύλος και η Μαρία Μεντή δημιούργησαν μια επιχείρηση πλαστικών ειδών συσκευασίας στα Ιωάννινα. Ξεκίνησαν σε ένα μικρό χώρο παράγοντας πλαστικές τσάντες καταστημάτων και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν τα πρώτα βήματα στην παραγωγή εύκαμπτης συσκευασίας.
  • Το 1997, η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων ώστε να ανταπεξέλθει στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Στο επόμενο διάστημα με τη συμμετοχή της νέας γενιάς γίνονται συνεχώς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό έχοντας ως αποτέλεσμα την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων.
  • Το 2014 γεννιέται η OMNIPACK η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας διατηρώντας παράλληλα στη γκάμα της τα προϊόντα που πριν 30 χρόνια έθεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία της.

Φιλοσοφία

Η OMNIPACK δραστηριοποιείται στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας παράγοντας υψηλής ποιότητας προιόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των μονάδων παραγωγής και συσκευασίας στον τομέα των τροφίμων και άλλων προιόντων.

Αναγνωρίζοντας την ευθύνη προς τους πελάτες και συνεργάτες μας έχουμε ως βασική αρχή την ποιοτική, σταθερή και συνεπή κάλυψη των αναγκών τους.